transparant communiceren droom mens trainingen specials contact actueel home
coaching

COACHING

……… "Als de mens de roeping heeft om straatveger te zijn, dan zou hij de straat moeten vegen zoals Michelangelo schilderde, Beethoven componeerde en Shakespeare schreef. Hij zou zo de straat moeten vegen dat alle machten in de hemel en op aarde stil zouden worden en zeggen: Hier leefde een geweldige straatveger, die zijn vak verstond" ………… (Martin Luther King).

Er kan een fase in je leven komen, waarin jouw roeping niet meer zo helder of vanzelfsprekend is, …..of die door omstandigheden wordt geremd. Je kunt dan behoefte hebben aan een klankbord. Iemand met wie je in vertrouwen je kwetsbaarheden en twijfels kunt delen. Iemand die met je mee zoekt naar nieuwe mogelijkheden en die je steunt in het omgaan met onmogelijkheden.
Mijn coaching en counseling is gericht op het (her)ontdekken van je eigen unieke talenten en je behoeften en wensen die in jouw verborgen zijn. Het is ook omgaan met veranderende situaties die (van buitenaf) jouw welzijn en welbevinden beïnvloeden.

Voor jouw vragen of zoektocht door veranderingen op het gebied van werksituaties, levenssituaties, relaties met anderen wil ik graag je klankbord zijn. De aanleidingen kunnen divers zijn en elke coaching-of counselingstraject is daardoor maatwerk en in overleg met jou afgestemd.
Ik gebruik verschillende vormen, zoals het transparant communiceren (TC), werken met beeldende middelen, visualisaties, systemisch werk, psycho- energetische ondersteuning (reading en healing), lichaamswerk, wandelsessies, alles gericht op geest en ziel, hoofd, hart en lijf. De mens in haar totaliteit dus!

Mijn coaching is gericht op werksituaties, counseling is gericht op persoonlijke aspecten. In principe pas ik toe wat jouw situatie vraagt, soms betekent dat een combinatie.
Ik werk vanuit mijn praktijk in Zutphen en/of in overleg op locatie. Coaching binnen organisaties is ook mogelijk voor individuele medewerkers of in teamverband.
Tarieven voor coaching en counseling worden op maat gemaakt en afgesproken, afhankelijk van het afgesproken traject en opdrachtgever (particulier of bedrijf/organisatie).
Voor het oriëntatie- en intakegesprek hanteer ik een tarief van € 75,-

Transparant Communicatie