transparant communiceren droom mens trainingen specials contact actueel home
coaching

DE MENS ACHTER TC

Ik ben Robert te Pas. De Mens is een blijvende inspiratiebron in mijn dagelijks leven. Elke week, elke dag, kom ik informatie, verhalen en ervaringen tegen, die mij nieuwe inzichten geven in dat unieke wezen. Mijn nieuwsgierigheid zit in alle aspecten van mens-zijn, hoofdzaken, hartzaken, zielswerk, lijfwerk en de smeerolie in dit alles, de communicatie.

Ik heb een jarenlange werkervaring in de zorg – en welzijnssector. Ik ben werkzaam geweest als lijn- en projectmanager en als kwaliteitsmedewerker en opleider/ trainer. Sinds 2002 ben ik als zelfstandig trainer/coach werkzaam vanuit mijn bedrijf TransparantCommunicatie. De gevarieerde werkervaringen en mijn opleidingen en cursussen in management, train the trainer en die van psycho energetisch therapeut zijn een stevige basis in mijn werk. Op dit moment volg ik de 4-jarige opleiding Zingeving en Spiritualiteit aan de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht, AVG met als kopstudie Geestelijke Begeleider. Tevens ben ik ook als docent betrokken voor scholing in gespreksvaardigheden en intervisie.

In mijn persoonlijk leven probeer ik vorm te geven aan mijn eigen mens-zijn in al haar aspecten. Zo geniet ik van mijn gezin, van familie en vrienden, mensen om me heen, van stilte en ruimte, denk - en leeswerk, filosoferen en bezinnen, van kunst zien en bedrijven, van lekker en gezond eten, van hardlopen, fietsen en nordic skating, van muziek, van mediteren, van observeren, van aanvoelen, van wandelen, van natuur en musea, van motorrijden, van vakantie en reizen, van andere culturen, van plant en dier, van klussen en tuinieren, van……….


Transparant Communicatie