transparant communiceren droom mens trainingen specials contact actueel home
coaching

SPECIALS

Omgaan met kwetsbare doelgroepen!

Vind je als professional communiceren soms ook zo lastig? Mag er wat jou betreft wat meer menselijkheid komen in het benaderen en begeleiden van kwetsbare patiŽnten en cliŽnten? Kunnen jou gespreksvaardigheden wat stimulans gebruiken. Zoek je naar meer verbinding met de mens in de kwetsbare patiŽnt/ cliŽnt?

Allemaal vragen en behoeften die in de training: Van hoofd naar Hart, omgaan met de kwetsbare mens ....aan bod komen. We richten ons op de communicatie met deelnemers uit kwetsbare doelgroepen, zoals mensen met een psychiatrische achtergrond, psychische of verslavingsproblematiek of een licht verstandelijke beperking.

We werken interactief met oefensituaties uit de praktijk en ...met een actrice die optimaal feedback kan geven op de communicatie. Deze training heb ik samen ontwikkeld met Mariet Rutten.

De training richt zich praktisch op jou manier van communiceren met de kwetsbare ander. Voor verdere verdieping in het werken  met de mens in jezelf en de ander verwijs ik graag naar  .....

http://transparantcommunicatie.nl/specials1.htm

De training wordt op basis van open inschrijving en incompany aangeboden. De training richt zich op professionals in Zorg en Welzijn .


Voor info. over Mariet

 


Transparant Communicatie